Ajankohtaista

VKK Group konserni on ostanut KPA Uniconin liiketoiminnan

VKK Group konserni on ostanut KPA Uniconin liiketoiminnan. Liiketoimintakaupassa ovat siirtyneet mm. tuotteet, teknologiat, immateriaalioikeudet, ohjelmistot, työntekijöitä ja Kiuruveden konepaja laitteineen.

VKK Power Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat jatkossa olemassa olevan arinakattilateknologian lisäksi Biograte-, Renefluid, Renegrate, öljy-, ja kaasukattilalaitokset 50 MW:n kokoluokkaan asti.

Liiketoimintakaupan myötä VKK Group konsernissa työskentelee 90 energia-alan osaajaa. Lisäksi 50 alihankkijaa eli yhtiö työllistää tällä hetkellä yhteensä 140 henkilöä.

KPA Unicon on suomalainen yhtiö, joka on ollut puhtaan, uusiutuvan energian puolestapuhuja jo vuodesta 1990 ja toimittanut yhteensä yli 2000 lämpölaitosta.  KPA Unicon luo ja toteuttaa uusia puhtaan energian ratkaisuja ympäri maailman. Se myös uudistaa olemassa olevia tuotantojärjestelmiä uusiutuvia energialähteitä hyödyntävillä teknologioilla, ja varustaa energiantuottajia innovatiivisilla digitaalisilla työkaluilla. Yhtiön tavoitteena on johtaa keskustelua puhtaan energian puolesta ja tuottaa lisäarvoa sen kumppaneille. Yhtiö on työllistänyt yli 200 energia-alan ammattilaista kahdeksassa eri maassa. 

Annamme mielellämme lisätietoja asiaan liittyen ja toivomme, että liiketoimintakauppa avaa myös uusia mahdollisuuksia laajentaa yhteistyötämme