Töihin meille

Haluatko tulla töihin yritykseen, jossa arvostetaan käytännön osaamista?

VKK Group on yksi Suomen johtavista lämpölaitostoimittajista. Liiketoimintamme on alkanut pienestä, puunjalostuksessa käytettävien purunpoistokanavien valmistuksesta. Siitä laajensimme purunpoistojärjestelmiin ja lämpö- ja höyrylaitoksiin. Pitkäjänteisen työn tuloksena olemme arvostettu toimittaja ja meillä on hyvä maine pitkäikäisten ja toimintavarmojen laitosten ja purupoistojärjestelmien toimittajana.

Mistä maine ja osaaminen ovat syntyneet? Siitä, että olemme valinneet töihin ihmisiä, joilla on aitoa kiinnostusta omaan alaan ja työtehtävään. Laitokset ja järjestelmät, joita toimitamme ympäri maata, vaativat hyvin monen ammattilaisen osaamista laitossuunnittelusta komponenttien valmistukseen ja asennustöihin. Haluatko sinä olla yksi heistä?

Millaisia töitä pääset tekemään meillä?

Meillä on tarjolla töitä laitossuunnittelussa, projektien johtamisessa, myynnissä, ostotoiminnassa, tuotannossa ja asennus- ja huoltotehtävissä. Toimintamme kasvaa, joten sinulla on meillä mahdollisuus päästä kehittymään ja etenemään urallasi. Tehtaassamme sovellamme moniosaajamenetelmää. Se tarkoittaa sitä, että työntekijät pääsevät opettelemaan tuotannon töitä monipuolisesti, jolloin työhön tulee vaihtelua ja osaaminen kasvaa. Tätä kautta on myös mahdollisuus siirtyä asennus- ja huoltotöihin, sillä asennustöissä pärjäävät hyvin ne, joilla on kokonaiskäsitys siitä, mistä ja miten laitos on rakennettu. Katso avoimet työpaikat linkistä. Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot vapaamuotoisesti itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit työpaikan. Liitä avoimeen hakemukseen CV ja kerro siinä perusasiat koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Lähetä avoin hakemus katri.varpuluoma@vkkgroup.fi.

Työharjoittelupaikat

Ammattiosaaminen ei synny pelkästään opiskelemalla vaan tekemällä. Jos olet kiinnostunut metallialan töistä ja pidät käytännön tekemisestä, voit hakea meille työharjoitteluun. Harjoittelupaikkoja on koneistuksessa, ohutlevytöissä (hitsaus) ja peltisepän töissä. Voit tiedustella harjoittelupaikkoja Katri Varpuluomalta katri.varpuluoma@vkkgroup.fi tai 040 7235 298. Voit myös lähettää suoraan hakemuksen. Kerro siinä vapaamuotoisesti itsestäsi ja miksi haluaisit harjoittelupaikan. Jos sinulla on aiempaa työkokemusta tai työharjoittelua missä tahansa työssä, tee myös mielellään CV.

Katso tästä avoimet työpaikat.

Jätä avoin työhakemus: katri.varpuluoma@vkkgroup.fi