Pöly- ja purunpoistojärjestelmät

Toimitamme ilmamäärältään 2.000 – 150.000 m3/h pölyn- ja purunpoistojärjestelmiä mekaaniseen puunjalostusteollisuuteen. Järjestelmiä käytetään pölyä, purua ja kuitumaisia materiaaleja sisältävän ilman suodattamiseen. Toimiva ja tehokas järjestelmä poistaa pölyn ja kuidun tuotantotiloista ja pitää koneet ja laitteet toimintakunnossa. Lisäksi järjestelmällä taataan tuotantotilojen työ- ja paloturvallisuus.

Järjestelmämme on ATEX-sertifioitu ja siinä on kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmä. Suodattimen puhdistus tapahtuu automaattisesti regeneroinnin avulla. Järjestelmä valmistetaan sinkitystä teräslevystä ja sen kiinnitykset on tehty ruuviliitoksilla. Rakenne on erittäin tiivis. Järjestelmässä on lämpimän ilman palautus tuotantotiloihin. Moduulimaisen rakenteen ansiosta sen laajentaminen on helppoa, mikäli tuotantotilojen koko kasvaa. Laitteet valmistetaan tehtaallamme ja asennetaan nopeasti paikoilleen oman asennustiimimme toimesta. Tehtaalla tehtävä kokoonpano takaa tasalaatuiset ja tiiviit tuotteet. Takaamme asiakkaillemme myös nopeat varaosatoimitukset ja huollon. Kriittisissä tilanteissa voimme toimittaa varaosan jopa vuorokauden varoajalla.

Yrityksellämme on yli 35 vuoden kokemus purunpoistojärjestelmien suunnittelusta, kehittämisestä ja valmistuksesta. Toimintamme sai alkunsa pelkkien kanavien ja putkien toimituksista, jonka jälkeen liiketoimintamme laajeni käsittämään koko järjestelmän. Jatkuvan kehitystyön ja kokemuksemme vuoksi voimme taata, että tunnemme läpikotaisin näiden järjestelmien vaatimukset. Toimivan purunpoistojärjestelmän edellytys on riittävä mitoitus. Siksi kaikki järjestelmät räätälöidään aina asiakkaan tuotantotilojen ilmamäärien mukaiseksi. Oikein mitoitetussa järjestelmässä suodatin toimii jatkuvasti ja pitää tuotantotilan ilman puhtaana, takaa käytettävyyden ja pitää elinkaarikustannukset kurissa. Väärä mitoitus aiheuttaa häiriöitä käytössä ja lisää merkittävästi huoltokustannuksia. Väärä mitoitus voi aiheuttaa myös isoja työturvallisuusriskejä ja kasvavia sairauskuluja.

Suunnittelemamme ja valmistamamme järjestelmät tehdään optimoimaan asiakkaiden kokonaiskustannusta.

Purunpoistojärjestelmä fakta:

  • ilmamäärä 2 000-150 000 m3/h
  • valmistetaan hitsaamalla tai sinkitystä teräslevystä ruuviliitoksin
  • moduulirakenteensa ansiosta laajentaminen helppoa
  • tiivis rakenne
  • paloturvallisuus ATEX-sertifioitu järjestelmä
  • kipinänilmaisu/sammutusjärjestelmä
  • lämpimän ilman palautus tuotantotiloihin
  • räätälöidyt ratkaisut
  • valmistetaan sinkitystä teräslevystä ruuviliitoksin
  • moduulirakenteensa ansiosta laajentaminen helppoa