Jobba hos oss

Vill du jobba på ett företag där praktisk kompetens värderas högt?

VKK Group är en av Finlands ledande leverantörer av värmeverk. Vår verksamhet började med tillverkning av spånavskiljningskanaler som används vid träförädling. Från detta utvidgade vi till spånavskiljningssystem, värmeverk och ånganläggningar. Som ett resultat av vårt långsiktiga arbete är vi en respekterad samarbetspartner med ett gott rykte som leverantör av långlivade och driftsäkra anläggningar och spånavskiljningssystem.

Var kommer ryktet och kompetensen från? Vi har valt att anställa människor med ett genuint intresse för sitt område och sin arbetsuppgift. Anläggningarna och systemen vi levererar över hela landet kräver många professionellas kompetens – från planering till tillverkning av komponenter och installationsarbeten. Vill du bli ett av våra proffs?

Vilka typer av jobb kan du få hos oss?

Vi erbjuder jobb inom planering, projektledning, försäljning, inköp, produktion, installation och underhåll. Eftersom vår verksamhet växer har du möjlighet att utvecklas och avancera i din karriär hos oss. Våra fabriksarbetare får lära sig produktionens arbete på ett mångsidigt sätt, vilket ger variation i arbetet och ökar kompetensen. Det finns också möjlighet att övergå till installations- och underhållsarbeten, eftersom de som har en helhetsbild över hur anläggningen är uppbyggd klarar sig bra i installationsarbeten. Se lediga jobb via länken. Du kan också lämna in en öppen ansökan där du berättar om dig själv i fri form och varför du vill ha jobbet. Bifoga ett CV till den öppna ansökan och berätta om grundläggande information om din utbildning och arbetslivserfarenhet. Skicka en öppen ansökan till katri.varpuluoma@vkkgroup.fi.

Praktikplatser

Yrkeskunskap kommer inte bara från studier utan också genom att göra. Om du är intresserad av jobb inom metallindustrin och gillar praktiskt arbete kan du ansöka om att praktisera hos oss. Det finns praktikplatser inom maskinbearbetning, tunnplåtsarbeten (svetsning) och plåtslagararbeten. Om du är intresserad av en praktikplats kan du kontakta Katri Varpuluoma på katri.varpuluoma@vkkgroup.fi eller 040 7235 298. Du kan också skicka en direktansökan – berätta om dig själv i en fritt formulerad ansökan och beskriv varför du vill ha en praktikplats. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet eller praktik inom något arbete, skicka gärna med ditt CV.

Se lediga jobb här.

Lämna en öppen jobbansökan: katri.varpuluoma@vkkgroup.fi