Avoimet työpaikat

Mekaniikkasuunnittelija

Oletko etsimämme mekaniikkasuunnittelija? VKK Group on yksi Suomen johtavista lämpölaitosten toimittajista.   Mainemme pitkäikäisten ja toimintavarmojen laitosten toimittajana perustuu kokonaisvaltaiseen osaamiseen ja yli 30 vuoden kokemukseen ja jatkuvaan kehitystyöhön. Kokemus tarkoittaa laitossuunnittelun hallintaa, laitoksen eri osajärjestelmien komponenttien omaa valmistusta, kokoonpanoa omassa tuotannossa ja laitoksen rakentamista valmiiksi asti. Kun suunnittelemme ja rakennamme laitoksen, pidämme huolta siitä, että se on mitoitettu oikein, ja se tuottaa energiaa suunnitellulla tavalla.

Mekaniikkasuunnittelijana meillä pääset suunnittelemaan ja piirtämään näiden laitosten koneita ja laitteita sekä tekemään teräsrakenteiden suunnittelua. Työssä on myös mahdollista tehdä putkistosuunnittelua. Työ on pääosin toimistotyötä, jota voit myös tehdä osin etänä. Työssä tarvitaan insinöörin tai teknikon koulutus tai riittävä käytännön kokemus vastaavista suunnittelutöistä. Työtehtävän hoitaminen edellyttää Autodesk Inventorin ja AutoCad suunnitteluohjelmien osaamista. Meillä on myös mahdollista edetä uralla esim. projektinjohtotehtäviin.

Toimitilamme sijaitsevat Mustasaaressa (Vaasan naapurikunta). Meillä on modernit ja viihtyisät toimistotilat ja tuotantomme sijaitsee samassa rakennuksessa. Meillä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet tehdä yhteistyötä tuotannon ja asentajien kanssa, joilta saat arvokasta käytännön näkemystä ja apua työssäsi. Saat myös luonnollisesti apua ja tukea muilta suunnittelijoitamme.

Jos pidät itsenäisestä työskentelystä ja arvostat rentoa ja yhteistyöhenkistä työilmapiiriä, hae meille. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluisit tämän työn. Liitä hakemukseen mukaan CV. Lähetä hakemus katri.varpuluoma@vkkgroup.fi. Voit myös halutessasi kysyä lisätietoja Katri Varpuluomalta puh. 040 7235 298

Lue meistä työnantajana!